17 thoughts on “Odkvitnutý

  1. Danke Ute. Das ist keine Pusteblumen. Ich weiss nicht, was ist das. Diese Blume kenne ich nur als abgeblüht 😦 Die Pflanze ist viel höher als der Löwenzahn und hat auch viel größere Samen.
    Ahoj, Daniela

    Páči sa mi

  2. Wow!!! You have some fabulous macros here!!! I LOVE the first one!!! The 4th, 8th and 8th ones are next on my list of favorites!!! Well done! Number 4 has unusual coloring…and I really like it. The green background in the top one is fabulous too…and the detail in all of them is exquisite!!!

    Páči sa mi

  3. Klobouk dolů, Danielo, to je překrásné makro. Taky ráda fotím odkvetlé pampelišky, ale tak skvělé fotky se mi nepodařily. To je něha sama.
    Jsem nešťastná, mám problémy s foťákem, špatně ostří. Z posledního výletu jsem vyhodila dvě třetiny fotek. Nejdřív to vypadalo na objektiv, ale když jsem zkusila tři další, výsledek je stejný, takže je v háji foťák. Včera jsme to s přítelem probírali a zjistili jsme, že jsem s touto zrcadlovkou nafotila dost přes 100 tisíc fotek, není divu, že začala stávkovat. 😦

    Páči sa mi

  4. Neviem fotiť makro. Už som to na tomto blogu písala viackrát. Po prvé, trasú sa mi ruky, po ďalšie, nevidím dobre a neviem si nastaviť optiku vo foťáku a po ďalšie, ja si ani nepamätám, kedy tu bolo bezvetrie. Toto nebola púpava. Vieš, že som ti už chcela kvôli tomu písať? Myslela som, že to budeš poznať. Ja totiž vôbec netuším, ako vyzerá kvet, keď kvitne. Vždy si to všimnem až vtedy, keď sú tieto lampášiky. Sú dosť iné, ako tie púpavové. Oveľa väčšie, výška rastlina je možno aj 50 cm. Keďže neviem ani pomenovať tú vec, ktorú volám lampášik, nedokážem tú rastlinu nájsť ani za pomoci google. Aby som mohla urobiť aspoň také fotky, aké vidíš, tak som si jeden ten lampášik odtrhla, zastrčila som si ho na riadidlách bicykla tak, aby mi ním vietor tak nekmásal.

    Páči sa mi

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.