Možno som zachránila vrabčeka

Pri mojej  nedávnej cyklistike cez vodné dielo v Čunove, som kolesom bicykla skoro prešla malé vrabčiatko, ktoré sedelo na kraji cesty. Keďže to bolo na mieste, kde som zastaviť nemohla, urobila som tak až pri najbližšej možnej príležitosti. Zišla som z bicykla a peši som sa vrátila na to miesto. Malé vtáčatko som zodvihla zo zeme a preložila som ho na chodník. Bolo také vystrašené, že by sa bolo vopchalo aj do najmenšej diery. Zaliezlo  na miesto, kde nebolo veľa svetla a zle sa mi ho tam fotilo. No i tak som zopár záberov urobila.

Tu je ešte na okraji cesty

IMG_4160

IMG_4164

Preložila som ho na bezpečnejšie miesto, no ktovie, ako dlho tam zostalo.

IMG_4166

Tak nešťastne lamentovalo. Mamaaa kde siiiii!?

IMG_4167

IMG_4169

IMG_4175

Žiadneho veľkého vrabca som nablízku nevidela, tak som ho nechala tam a išla som ďalej. Dúfam, že sa znovu nevrátilo na cestu, kde ho mohli prejsť nielen kolesá bicyklov, ale hlavne kolesá áut.

The Bird D´Pot

aa1f5-irbblogo

12 thoughts on “Možno som zachránila vrabčeka

  1. Ich auch, abe die bessere Brille habe ich vor zwei Monaten in der Stadt verloren 😦 Die Gläsen hatten zwei verschiedene Dioptrien – Eine zum Lesen und eine für den Monitor.

    Páči sa mi

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.