Drevený koník

Aj tieto drevené hračky som videla na akcii, o ktorej som tu už niekoľkokrát písala.  No pochybujem, že tú sumu, ktorá visí na jednom z koníkov, by dal niektorý z rodičov malých detí, aby im kúpil takúto hračku. Náhodou som dnes klikla na jednu stránku, kde boli podobné koníky, dokonca zložitejšie a nestáli ani polovicu tejto sumy. Ja by som určite za toho koníka toľké peniaze nedala.

Dnes sa s koníkmi zapájam až do troch projektov:

Montagsherz #110

Monday Mellow Yellows

IMG_1317
IMG_1318
IMG_1319

14 thoughts on “Drevený koník

  1. Možná, že ti koníci nejsou až tak hračkami pro děti, jako třeba umělecká díla. Mě se líbí a kdyby ta cena byla 50,-Kč a ne euro, tak bych si koupila hned tři a někam bych je doma umístila jen tak pro radost a potěchu oka.

    Páči sa mi

  2. Jarka, ty vieš, koľko je jedno euro českých alebo bývalých slovenských korún? Ja som tiež uvažovala nad tým, že keby to bola cena v českých korunách, tak by tomu aj zodpovedala. Podľa dnešného kurzu NBS by si za jedného koníka zaplatila: 50 EUR = 1 296,65 CZK. Ešte stále ich chceš hneď troch? 🙂

    Páči sa mi

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.