Na známosť sa všetkým dáva, že už lístie opadáva

S týmto oznamom prichádzam skoro po funuse, ale jednako, ešte všetko lístie zo stromov neopadalo.  Z môjho okna vidím ešte aj teraz stromy, ktoré majú stále zelené listy, tých žltých je tam naozaj len pomenej.

collage_z okna

No mnohé, ktoré sa počas jesene farbili do rôznych odtieňov žltej, oranžovej a červenej farby už spadli na zem. Našťastie, stihla som ich zachytiť objektívom fotoaparátu ešte vtedy, kým boli na stromoch.

IMG_1626

IMG_1572

IMG_1509

IMG_1399

IMGP7101

IMG_0926

IMGP7618

 

14 thoughts on “Na známosť sa všetkým dáva, že už lístie opadáva

  1. Takže na prvních snímcích je výhled z tvého balkonu? Nojo, pro sídliště je to výhled obvyklý. Ty aspoň bydlíš ve vyšším patře a stromy ti tolik nestíní, ale moje mamka má okno kuchyně v prvním a před okny takový prales, že musí svítit i ve dne. Teď když opadá listí, se jí kuchyň aspoň trochu rozjasní. 😀

    Páči sa mi

  2. No ty jsi tu nádheru pěkně natěsnala. Při cestách autem koukám, koukám, div se nevybourám….Myslím, že ode dneška je ale s tou krásou konec 😦

    Páči sa mi

  3. Tá prvá trojfotka je pohľad z okna obývačky. Tie stromy nám úplne zatieňujú výhľad, ešte aj o poschodie nad nami. Až tí, čo bývajú o dve poschodia vyššie majú výhľad. Niekedy v lete som mala na google+ profile fotky výhľadu z obývačky. Tam bolo vidieť iba stromy, nič viac.

    Páči sa mi

  4. Nerozumiem tomu, čo si myslela pod slovom natesnala. Mala som dať medzi fotkami väčšie medzery? Veď vždy dávam fotky takto. My sme tu mali dnes nádherné slnečné počasie. Dúfam, že aj zajtra tak bude. Ešte k fotkám. Keď prechádzaš myšou nad fotkami, tak ti ukazuje, že fotka sa dá otvoriť, vidíš ju potom vo väčšom náhľade. No predpokladám, že to vieš, že to nie je pre teba novinka.

    Páči sa mi

  5. Výrazem natěsnala jsem myslela, že je hodně hezkých fotek, hodně podzimních barev pohromadě. Rozhodně ne rozmístění, mezery, apod.

    Páči sa mi

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.