Bratislavské Staré mesto v daždi

Včera popoludní som sa vybrala do uličiek Starého mesta aj napriek tomu, že pršal hustý dážď. Z množstva nafotených fotografií som niekoľko vybrala a vo foto editore som ich upravila s efektom sépie. Chcela som do fotografií vniesť trošku nostalgie a tak ešte viac znásobiť dojem z bratislavského Starého mesta.

IMG_0107

IMG_0129

IMG_0143

IMG_0147

IMG_0151

IMG_0157

IMG_0164

IMG_0165

IMG_0174

IMG_0183

Bratislava na blogu

Na krásnom modrom Dunaji

20 thoughts on “Bratislavské Staré mesto v daždi

  1. Ďakujem! Aj si zvykneš fotky rozkliknúť, či ich pozeráš len v tomto malom náhľade? Práve som si ich ešte raz pozerala a uvažovala som nad tou predposlednou, či tam vlastne ľudia vidia to, čo som fotila 🙂

    Páči sa mi

  2. Bardzo ładne zdjęcia. Sepia pasuje i do miejsca i do deszczowej pogody. Pozdrawiam serdecznie.
    Veľmi pekné obrázky. Sepia fit a miesto a daždivé počasie. S pozdravom

    Páči sa mi

  3. Ono už venku stejně o moc víc barev není, ještě když sluníčko svítí, trochu se všechno oživí, ale když je pod mrakem všechno zešedne a posmutní. Mě se líbí to schodiště ke kostelu a pak se dívám na tu bedýnku se zvláštními lahvičkami a přemýšlím, co by se do nich mohlo dát?!

    Páči sa mi

  4. Nevieš, načo sú tie fľaše? No ja sama si tiež na také nepamätám, ale keďže chodievam aj na blogy, ktoré sa venujú (teraz neviem, ako to mám napísať, aby som niekoho neurazila) – zariaďovaním bytov a domov vecami, ktoré už doslúžili – oni tomu hovoria aj vintage štýl, viem, že tieto fľaše slúžili na výrobu sódy, sú to teda sifónky.

    Páči sa mi

  5. Jeej Danielka to je parada! 🙂 Mala si pravdu! 🙂 Nadherne mokre melancholicke… Vazne krasa. Pre mna uplne top tretia zhora a druha zospodu. Hlavne ta druha! 🙂 No teda! 🙂

    Páči sa mi

Komentáre sú uzavreté.