Sakrálne stavby #5

Neskutočnou rýchlosťou prešli uplynulé dva týždne a máme tu ďalšie kolo fotovýmeny. Môj dnešný príspevok nájdete znovu na blogu Potulky svetom, pretože sa jedná o pútnický kostol v Mariazelli, ktorý som videla pri nedávnom výlete v Rakúsku.

Pre tých, ktorí sa budú chcieť zúčastniť tohto kola, by som chcela pripomenúť nasledovné:

– Do tohto projektu sa môžete zapojiť hocikedy, nie je podmienkou, že sa v ňom musíte zúčastňovať od začiatku;

– Termín na vyhlásenie nového kola je dvakrát v mesiaci – prvého a pätnásteho (zatiaľ);

– Pri zverejnení vášho príspevku na vašom blogu nezabudnite uviesť odkaz na môj blog, na konkrétne kolo výmeny a zverejniť zároveň logo projektu;

– Nezabudnite  pod môj príspevok na mojom blogu napísať komentár s odkazom na váš blog;

– No a v neposlednom rade nezabudnite navštíviť ostatné zúčastnené blogy a pokúste sa tam zanechať váš komentár.

Približne takto to funguje pri všetkých fotovýmenách na iných blogoch. Ďakujem za zdieľanie.

Bazilika v Mariazelli

  (klik)

bazilika m

***

logo sakrálne stavby 1

***

1. Tichá pošta – Kostel Panny Marie Sepekov

2. Gbkoru – Porvoo Cathedral

3.  Sceneryphoto – Kaplička a památný kámen u Velkého Boru

4. JaAquarius – Boží muka

 

19 thoughts on “Sakrálne stavby #5

  1. Dobře jsi to Danielko, vyřešila. Mrzelo mě, že jsem to s druhým příspěvkem uspěchala a nepočkala na další kolo. 😉 Bazilika v Mariazelli, ovšem nemá konkurenci, je v nádherné krajině a je krásně vánočně zasněžená.

    Páči sa mi

  2. Liebe Daniela 🙂

    Schöne Bilder aus Mariazell 🙂 Sah mir auch die Bilder im Google Blog an, herrlich.
    Würde am liebsten wieder da hin fahren, weg von der Großstadt. 😉
    Herzlichen Gruß
    Werner

    Páči sa mi

  3. Ja som si to všimla aj na iných blogoch, že keď dá bloger odkaz na nejakú inú stránku, tak tam návštevníci neklikajú. Koľkokrát sa mi stalo, že som prišla k niekomu na blog, predo mnou tam bolo už zo desať komentárov, no ani v jednom neupozornil nikto majiteľa blogu, že mu tie odkazy vôbec nefungujú. Je to dôkaz toho, že to ani nemohli zistiť, lebo na odkazy neklikali. Potom sa človek pýta, či to má vôbec všetko zmysel 😦

    Páči sa mi

  4. Ono je to asi tak, že v dnešní uspěchané době každý, když už nějaký blog navštíví, napíše jednoduchou holou větu a utíká zase pryč. A přiznám se, že to někdy taky dělám. Když otevřu mail a mám tam upozornění na 15 nových článků, znamá to “práci” na celé dopoledne. 😕

    Páči sa mi

  5. Kvôli tomu nerobím okruh blogmi a nenechávam na každom jedno-dve nič nehovoriace slová. Radšej idem na menej blogov a tie si pozriem dôkladne, keď tam nechodievam pravidelne, pozriem si aj predošlé príspevky. To, čo píšeš, mi dosť vadí a preto sa v poslednom období rozhodujem k jednému kroku.

    Páči sa mi

  6. Zdravím tě, Danielo, a mám dotaz. Budeš pokračovat v projektu nebo už je konec? Nějak se mi nedaří u tebe orientovat.
    Díky za odpověď a měj se fajn! 🙂 Hanka

    Páči sa mi

  7. Hanka, toto je asi dobrý signál, aby som teda v projekte pokračovala. Tým, že sa ho za 5 kôl veľa blogerov nezúčastnilo, prehodnocovala som aj jeho pokračovanie. Keďže boli sviatky, koniec roka, tak som to nechala tak a 1. januára som ďalšie kolo nevyhlásila. Povedala som si, že ho budem robiť iba pre seba. Ale ak sa našla čo len jedna osoba, ktorej by tento projekt chýbal, budem pokračovať. Zmením na ňom zopár drobností – asi ho nechám iba raz do mesiaca a až keď uvidím, že sa do neho zapojí viac ľudí, môžem to prispôsobiť záujmu.

    Páči sa mi

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.