Rybárska brána

Včera nám po týždni svietilo slnko dlhšie ako nejakú hodinku-dve ráno. Preto som toto počasie využila a popoludní som na chvíľu vybehla do mesta. Na fotografiách je miesto, na ktorom sa zachovali zbytky mestskej Rybárskej brány. Obšírnejší príspevok na tému mestské brány pripravujem na neskôr.

DSCN0960

DSCN0961

DSCN0962

DSCN0963

DSCN0964

DSCN0966

DSCN0971

DSCN0970

 

10 thoughts on “Rybárska brána

  1. Takle ukrytou památku pod sklem, jsem viděla v Písku a moc se mi to líbilo, protože i tam to bylo doplněné nákresem a taky informační tabulí. Na to obšírnější povídání jsem zvědavá. Podle vyobrazení na skle vidím, že jsme někde v blízkosti Dunaje.

    Páči sa mi

  2. Nevadí 🙂 Aspoň viem, že nemáš rada pečené gaštany. Ale mne teraz napadla iná otázka. Nedávno si mi napísala, že by si si namiesto šumivého vínka dala radšej zákusky. Ani v zákuskoch nemáš rada gaštany?

    Páči sa mi

  3. To se mi moc líbí, Danko, nic podobného jsem ještě neviděla (v Písku jsem nebyla).
    Parádní jsou odrazy ve skle.
    Jsem zvědavá na další článek o Rybářské bráně. 🙂
    Prozatím přeji dobrou noc. 🙂

    Páči sa mi

  4. Tak vám musím ukázať ešte jednu, oveľa väčšiu, ktorá je takto pod sklom. Raz do roka sa dá do nej aj dostať, ale ešte som tam nikdy nebola. Bratislava mala až štyri mestské brány, Rybárska je len jednou z nich.

    Páči sa mi

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.