Šokujúca šibačka

Aby som bola in, tak som musela dať do nadpisu to slovo, ktoré tam vidíte. Keďže sa mi nestala žiadna tragédia, slovo krásna v spojení so žena nemôžem použiť  😦 Všetci tí, ktorí aspoň raz za čas čítajú bulvár, vedia, prečo som tomuto článku dala práve takýto titulok.

Krásna žena zrelého veku kráčala včera po jednom bratislavskom námestí…. Neďaleko fontány so smutným klaunom  si to k nej namieril slušne vyobliekaný muž s veľkým šibákom. Spýtal sa jej, či ju môže vyšibať. Keďže si všimla, že za ním kráča partia ďalších ľudí s kamerou, jej odpoveď bola nie. Spýtala sa muža so šibákom, pre koho má byť natočený materiál, pretože na kamere si nevšimla označenie žiadnej televízie. Žena, ktorá stála vedľa kameramana jej čosi rukami naznačovala, ale krásna žena zrelého veku jej odpoveď nepochopila. Redaktorku v slnečných okuliaroch nespoznala. Až keď prehovorila nahlas, bolo jej jasné, s kým má tu česť.

Odmietla som slušne, dokonca som chcela byť aj za vtipnú, lebo som vôbec netušila, kto ma to včera dopoludnia v meste oslovil.  Vybrala som sa na turistiku a čas medzi príchodom jedného autobusu a odchodom toho do Devína, som chcela využiť fotením stavby nového Starého mosta.

Nie je to tak dávno, (v tých dňoch, keď sa svet dozvedel o havárii nemeckého lietadla), som si tu doma po prečítaní niektorých článkov z bulvárnych novín na internete kládla otázku, ktorý z tých našich bulvárov je najodpornejší. Asi sú všetky rovnaké. Táto partia ľudí bola práve z jedného z nich. Aký to len majú ťažký chlebíček! Ešte aj počas sviatkov musia pracovať, aby svojich čitateľov na druhý deň ohúrili s titulkami, ktorými šokujú národ. No včera sa im veľmi  nedarilo. Po prvé preto, že na tom mieste, kde som bola, bolo naozaj len veľmi málo ľudí a aj tých málo ich šibačku pre noviny odmietalo. Oslovili pred vchodom nákupného centra všetky predavačky, ktoré si vyšli von zafajčiť. Ak sa fotky z tejto včerajšej akcie neobjavia na internete, tak sa nedozviem, koľko dievčat alebo žien sa im podarilo vyšibať. Ale aspoň jednu určite, lebo keď naaranžovanú šibačku ukončili, pani “redaktorka” jej zakričala, aby si kúpila na druhý deň ich noviny.

Už po vystúpení z autobusu som si uvedomila, že je “šibací a polievací pondelok”.

DSCN6958

DSCN6974

Rozhovor a pokus o moje vyšibanie tu samozrejme nemám.

DSCN6975

DSCN6979

DSCN6980

DSCN6984

DSCN6985

DSCN6986

DSCN6987

DSCN6988

Neviem, či si domýšľam správne, ale Monika asi vytiahla aj voňavku.

DSCN6989

Tak a idú sa hľadať ďalšie obete.

DSCN6992

DSCN6998

DSCN7010

DSCN7012

DSCN7018

DSCN7019

P. S.

Určite ani Fico netušil, aký slovný doprovod bude mať v dnešných novinách jeho veľkonočná fotka.

P. S. 2

Doplnené o 9,30

eurovea šibačka_čas

7 thoughts on “Šokujúca šibačka

  1. Dani, no nehovor, že nie si hrdá na tento úlovok ! Mohla si ho poslať do konkurenčnej tlače – veď každý sa snaží dáko uživiť ! Táto tvorivá partia si naozaj mohla do”myslieť”, že na nábreží v tom čase bude minimálny pohyb .

    Páči sa mi

  2. Nachomýtla jsi se u zajímavé situace a nafotila jsi skvělou reportáž. Judita má pravdu, kdybys byla víc akční, mohla jsi ji možná i zpeněžit. 😉 Klikla jsem si i na Fica a dozvěděla se tam o něm ne moc lichotivé věci. Bulvár nečtu, takže to pro mě byla novinka…

    Páči sa mi

  3. Tým, že som tam dala link na ten článok s Ficom, som chcela ukázať, čo sú to za noviny a to bol dôvod, prečo by som aj v budúcnosti odmietla. U bulváru totiž nikdy nevieš, čo z nafoteného a nahratého materiálu nakoniec vyrobia. Pred pár rokmi oslovili raz s mikrofónom a kamerou z istej súkromnej, teda tiež hlavne bulvárnej tv môjho mladšieho syna. Tú jeho odpoveď tak zostrihali, že jej význam bol úplne opačný, než to, čo v skutočnosti povedal. Sú to svine 😦 A netešili by ma ani peniaze z takého zárobku, to je ešte reakcia na Juditin nápad. Mne je niekedy aj ľúto tých ľudí, čo tam píšu, že sa nevedia uživiť niečím iným. Čítať komentáre pod ich článkami nemôže byť pre nich nič príjemné (aj keď na druhej strane, tí, čo tam chodia komentovať, sú poväčšine zase iní nímandi). Takže to, Jarka, čo si prečítaš v bulvári, musíš vydeliť aspoň desiatimi, aby to bola pravda 🙂

    Páči sa mi

  4. A to máš pravdu od bulváru raději dál. Nekupuji ho a nečtu a je zajímavé, že toto tvrdí většina lidí. Pak nechápu, jak je možné, že ten bulvár stále přežívá. Už jsem se dokonce i přestala dívat na televizní noviny v komerčních televizích, protože už jen upoutávky jasně ukazují na to, že to nejsou zprávy z domova a ze světa, ale pouze tržiště senzací – bulvár.

    Páči sa mi

  5. Dobre robíš, že ho nečítaš. Ale niekedy sa tomu človek nevyhne. Aj nedávno mi jedna známa poslala link na článok o celkom vážnej veci práve na bulvárne noviny. Občas sa tam venujú aj serióznym veciam.

    Páči sa mi

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.