Pramienok krásy 2015

Tento dnešný príspevok začnem s komentárom, ktorý mi napísala pani Alexandra pod jeden starší článok  začiatkom apríla. Pripomenula mi, že sa blíži akcia Bratislava pre všetkých, v rámci ktorej sa uskutoční aj výstava paličkovanej čipky – Pramienok krásy a zároveň ma na ňu pozvala. Odpovedala som, že ak mi do toho nič nepríde, tak sa tam pôjdem pozrieť.

Keď som tam v sobotu popoludní kráčala, spomenula som si, čo som jej odpísala v mojej odpovedi.

Že určite prídem, ak mi nič do toho nepríde. No a tým vyjadrením som si akoby privolala naozaj to, že mi do toho niečo prišlo. Choroba. Keďže bol krásny slnečný deň, aj napriek mojej už dva týždne trvajúcej chorobe som do mesta a samozrejme aj na výstavu išla.

Tu je o tom dôkaz.

DSCN8252c

DSCN8255c

Nájde sa niekto z čitateľov tohto blogu, kto sa venuje tejto, podľa mňa náročnej záľube, paličkovanej čipke?

9 thoughts on “Pramienok krásy 2015

  1. No já teda Danielko, určitě ne, do tohoto bych si netroufla. Ale znám blogerku, která se do paličkování dala a pár úspěšných výtvorů nám i ukázala, ale teď už dlouhou dobu její blog stojí. Je to blogerka, která si říká “babi Maňasová”. Ta výstava byla moc hezká, bylo co obdivovat, žasnu nad šikovností těch, kteří se paličkovat naučili.

    Páči sa mi

  2. To není pramínek, ale pořádný pramen, Danko, tolik krásné ruční práce!
    Paličkované krajky obdivuji, ale nikdy bych se do paličkování nepustila. Taková činnost musí člověka bavit, jinak nemá smysl.
    Výstava byla krásná a zajímavá a tvoje reportáž je parádní! 🙂
    Myslela jsem, že už jsi zdravá. Mrzí mě, že tě choroba pořád trápí, zvlášť když je venku tak hezky!
    Měj se co nejlíp a hlavně se brzy uzdrav!!! 🙂

    Páči sa mi

  3. Nevadí, ale najnovšiu výstavu, ktorá bola asi bola počas posledného víkendu, som nevidela. Počasie tento rok Mestským dňom neprialo, aj ja som sa vybrala do mesta až v nedeľu popoludní, ale aj som sa rýchlo z mesta pobrala domov, pretože ma od studeného vetra rozboleli uši. Som zvedavá, či je niektoré dielko na mojich fotkách aj vaše. Pochváľte sa.

    Páči sa mi

  4. Po dlllhej dobe som opäť tu, na Vašom blogu, Danka. A na Vašich fotkách som si našla aj niektoré moje vystavené veci: 5 obrázkov v žltom, červených a šedých rámikoch; 3 obrázky rovnakých 3 stromov : s včeličkou pri kvietku, s hniezdom s 2 malým vtáčikmi a s červeným jabĺčkom. Ešte som našla aj dečku ale nie je veľmi viditeľné. Prajem všetko najlepšie!

    Páči sa mi

  5. Ďakujem za návštevu. Veď sem už ani nemáte prečo chodiť, lebo nové veci tu nepribúdajú. MInula som virtuálny priestor zadarmo, tak som sa teraz preorientovala na iné témy. Názvy mojich ďalších blogov nájdete vpravo a ste aj tam vítaná 🙂 Ešte stále paličkujete? Obdivujem každého, kto to vie. Ja som sa dala v posledných rokoch znovu na štrikovanie, ale veľa som toho neurobila. Zopár vankúšikov a jednu deku, ktorú som stále nedokončila. Ale je už dosť veľká. Celé leto som sa toho ani nechytila, možno teraz, keď prídu krátke a chladné dni, keď nebudem toľko chodievať von. Tu môžete vidieť moje nedokončené dielko – https://www.instagram.com/p/BnOtbyHB0CP/

    Páči sa mi

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.