Ďatelina, tráva, burina

rástli pri plote. Ten plot je dlhý a kým nám prvý raz tento rok nepokosili, rástlo pri ňom množstvo rastlín. Toto všetko som videla len počas jednej prechádzky.

DSCN2236p

DSCN2226p

DSCN3653p

DSCN2262p

DSCN2238p

DSCN2202p

DSCN2216p

DSCN2282p

DSCN2294p

DSCN2251p

DSCN2273p

DSCN3673p

DSCN2250p

6 thoughts on “Ďatelina, tráva, burina

  1. A že tam toho jetelíčku a jiné “buriny” bylo. Je to důkaz toho, jak jsou ty rostlinky životaschopné. Najdou i škvíru mezi betonem plotu a asfaltem chodníku a stačí jim jen trocha naváté hlíny. 😉 Zrovna včera jsem viděla projít naším sídlištěm dva pracovníky s bombou na zádech, z které vedla hadice a tou hadicí stříkali trávu okolo chodníků. Takže za chvíli to budeme mít všude kolem obrubníků hnědé a spálené… 😕 😦

    Páči sa mi

  2. Tie chemikálie sa používajú aj u nás. Popri jednej ceste, kam sa chodievam bicyklovať, aplikujú takéto ničenie rastlín každý rok, možno aj viackrát do roka. A o rok sú tam tie rastliny aj tak znovu. No predsa boli takýmto spôsobom viaceré rastliny úplne vyhubené. Je napr. u vás vidieť na okrajoch polí s obilím nevädzu? U nás vôbec. No stačí, aby som prešla pár km za hranicu a tam jej je plno.

    Páči sa mi

  3. I když je to všechno plevel a roste tam, kde nemá vůbec co dělat, vypadá hezky, Danko.
    Moc se mi líbí detail růžového jetele, má krásně kulatý čistý květ.
    Kozí brada je taky pěkná, i jitrocel a svlačec. Parádně jsi vyfotila silenku, … prostě všechno.
    Jedna procházka kolem dlouhého plotu a co je to krásných fotografií! 🙂

    Páči sa mi

  4. Fotky síce čakali trošku dlhšie v mojom počítači, ale aspoň sa na rozdiel od mnohých iných dočkali 🙂 Ďatelina sa mi páči tiež, má pekný kvietok.

    Páči sa mi

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.