Dva májové týždne

na blogu Každý deň je iba raz za život začali vlastne posledným aprílovým dňom. Prvého bolo až v pondelok. Každodenné pozeranie sa vôkol seba cez objektív fotoaparátu nakoniec doplnilo môj obrázkový denník o tieto fotografie. Po kliknutí na fotografie uvidíte jednotlivé fotky v plnom náhľade.

30.4. – 6.5.

7.5. – 13.5.

V dnešnom príspevku sa vrátim ešte k posledným aprílovým dňom. Keď som si bola nasnímať najčerstvejšie fotky petržalského domu pána továrnika, prešla som sa aj okolitými ulicami. Ľudia sa tam o svoje priestory pred domami pekne starajú. Pred jedným som videla nádherne kvitnúcu pivonku krovitú. Túto rastlinu na tomto blogu ešte nemám, preto by bola škoda, aby fotky “zapadli prachom” v mojom fotoarchíve.

Na mojom záhone rozkvitnú čochvíľa iné pivonky. Raz by som sa tiež chcela starať aj o tento druh.

8 thoughts on “Dva májové týždne

  1. Pivoňky mají překrásnou něžnou barvu a určitě i nádherně voní.
    Kdysi jsme pivoňky taky pěstovali, měli jsme tmavé, růžové a bílé.
    Podle fotek bych řekla, že jsi první dva májové týdny prožila pěkně, Dani. 🙂

    Páči sa mi

  2. Pivoňky jsou kouzelné. Máme je podél plotu bílé, růžové a tmavší .. takovou klasiku… ani se v tich druzích nevyznám, takže se juknu… u toho domu to mají hezké .. ty vzrostlé stromky podél cesty a i fasáda je pěkná, ladí … pivoňky jsi pěkně nafotila … i ostatní .
    Těším se na další …..

    Páči sa mi

  3. Teraz nie som doma, som tu len na skok, takže blog bude asi nejaký čas stáť. Uvidím, či mi vyjde večer čas niečo pridať. Zajtra idem zase preč. Aj ja mám len tie klasické pivonky, určite sa na ne pôjdem pozrieť.

    Páči sa mi

  4. Hanka, tak normálne som ich prežila. Teraz ma čakajú trošku náročnejšie týždne. Prišla som domov iba na otočku. Maminu som včera odviedla do nemocnice na operáciu, takže idem naspäť tam. Vo štvrtok by ju mali prepustiť.

    Páči sa mi

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.